"Laat mij maar lekker plaatjes maken en teksten schrijven."
Creativiteit zit in mijn bloed. Van kleins af aan teken en schrijf ik al, en zodra ik een knalpaars klaptelefoontje had maakte ik foto's. Als tiener werd dat het maken van YouTube video's en het tekenen in bullet journals, en als student werd ik een ontwerper met een brede skillset.
Sindsdien werk ik vrijwel elke dag aan creatieve projecten, zowel in mijn werk als in mijn hobbies. Ik vind het prachtig om dingen te maken. Als ik kan creëren dan ben ik compleet. 
Daarnaast vind ik het geweldig om bij te dragen aan het realiseren van de dromen en wensen van anderen. Of het nu gaat om een sterke huisstijl of fotorapportage, het zijn allemaal elementen die een groot verschil kunnen maken.
In mijn ontwerpproces staat de mens altijd centraal. De klant, maar vooral ook hun doelgroep. Het moet de juiste mensen raken en daarvoor moet je ze begrijpen. Daarom zoek ik altijd naar het juiste perspectief om van daaruit een effectieve oplossing te ontwikkelen.
"Inspiratie komt soms uit de gekste hoeken"
In de tussentijd zing ik in mijn vrije tijd het dak eraf in de band Lionite, wandel ik hele einden met mijn hondje Aina, en ben ik regelmatig in de bioscoop te vinden. Ook ben ik goed te porren voor games en bordspellen, en kan ik zelfs best aardig haken. Want je weet maar nooit waar het volgende idee vandaan komt.
Programmakennis in:
Back to Top